A magánszállás házirendje!

Az Önök kellemes nyaralásának biztosítása, és az esetleges félreértések elkerülése érdekében kérjük, hogy ismerkedjenek meg házirendünkkel.
Érkezéskor kérjük a személyes dokumentumok bemutatását (útlevél vagy igazolvány), a szállás és IFA díjának megfizetését. Idő előtti elutazás esetén a szállásdíjat nem tudjuk visszatéríteni. A szálláshelyet az érkezés napján 14:00-15:00 értesítés nélkül lehet elfoglalni. Amennyiben más időpontban érkeznek, időben jelezzék, különben a foglalás tárgytalannak tekinthető. A foglalási összeget a vendég elveszíti.
Az apartmant távozás napján 10:00-ig el kell hagyni. A szállást olyan állapotban kérjük átadni, amilyenben az érkezésükkor volt: rendben és sértetlenül. A szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák tudomásunkra. Az itt tartózkodásuk alatt a szállást nem takarítjuk, a szemétkosarat nem ürítjük. Önök felelősek a szálláshely tisztaságáért. Az apartman házban Önellátással üzemelünk!

Házi kedvencet nem áll módunkban fogadni.

Tűzvédelmi okokból nem engedélyezett a szállásra bevinni egyéni elektromos készüléket (ventilátor, sütőlap).

A szálláshely belső és külső részébe szigorúan tilos beengedni olyan személyeket, akik nem bejelentett vendégei a szállásegységnek.

Dohányozni csak a kijelölt helyen engedélyezett!

Azok a vendégek, akik szándékosan, vagy véletlenül kárt okoznak a vagyonban, meg kell, hogy térítsék a kár teljes összegét.

Bármi kérdés esetén állunk rendelkezésükre. Amennyiben foglalását megerősíti, feltételezzük, hogy Ön ismeri és elfogadja a házirendet, valamint hogy be is fogja azt tartani.

Kellemes pihenést kívánunk! Bízunk benne, hogy nyaralásuk mindenki számára örömteli élmény marad!